Thursday, July 16, 2009

Makluman dan Hadiah ganjaran Lumayan akan diberi

Sebelum ni


Selepas...



Sesapa boleh beri maklumat ..Malaun mana yg buat keje2 ni? Ganjaran Lumayan menanti anda..
Habis CC Koperasi kena sembur pemadam api...
Terbakar pun tidak..dok suka main..Tak sekolah punya mental...%$%#@#$%%&*

9 comments:

alladiin said...

camne dia masuk tu bro.. pelik gak. Dia bukan tak sekolah, tapi sifat nak mencuba tu. Tapi, cubaan kat benda yg salah..

pkksabah said...

die sembog kot tingkap bro..Pintu papan lock dia bukak. Nasib baik bergril..kalau dok dgn PC2 dia hangkut..

pkksabah said...

aku tengah hangin ni..kalau jumpa..bagi Penampaq..BISU..

Taher said...

sebab depa tak ada senior, depa bermaharajalela lah, sapa yang bagi depa masuk awai sebulan, kita yang kena tanggug masalahnya. Biar hujung bulan nanti balik budak-budak sem 1 dan 2 baru padan muka depa, jalan pun tak berani nak angkat muka.

adanz said...

bila berlaku ni? kalau dapat, time tu jugak suruh bungkus kain baju, keluar kamsis!

askRAIN said...

masyaAllah...

kalau betul student baru yang buat:
apakah nilai pelajar sekarang yang akan menjadi pemimpin kelak... maka jadilah pemimpin yang vendalism

kalau pelajar lama short sem yg buat:
apakah ada nilai kekecewaan yang tak dapat di bendung dalam diri depa...sudah hilang nilai insan maka lahirlah nilai binatang

kalau cleaner yang buat:
mungkin itulah kali pertama depa jumpa pemadam api dan cuba untuk guna..

p/s: kalau aku yang terserempak dengan orang yang buat.. bukan penampaq jer penaki pon boleh naik...

ishaharom said...

pe g nak dibuat? SAMAN satu blok kalu xde yg bertanggungjawab.sorang RM50 pon jadi la. buat bayaran bersihkan CC n lelain. 2blok yg diorang main. A3 n A4. A3 kat tingkat 1 n tingkat 3. A4 lak kat tingkat1. Abis 5tong fire extinguisher tuh.

ainaa.leogirl said...

terok nyee....
padahal cc laki lgiew okey dri gurl...
luas.....
downg nieyh dengki pe lgiew.....
adoiiii~

man said...

pelajar2 ni xder otak....!!!
sory 2 sy la yer but sper yg mkan cili traser la pedasnye...!!!