Wednesday, July 8, 2009

Kursus JOOMLA



Tak ngajar web dah masuk setahun tapi masih menggatal nak gi kursus-kursus web site ni...Habis dah Kursus PEK pilih doh kursus perbankan tetapi tak panggil-panggil lagi.
Kira orait gak kursus ni..Selain dapat meningkatkan ilmu pengetahuan ianya juga dapat meningkatkan Kalori dalam badan sebab:
Breakfast - nasik lemak aku bedal 2 pinggan
Tea Brake - kul 10.30am aku bedal bihun.
Lunch- tak sempat gi ambik anak sekolah..tapi still makan nasik kat luar
Tea Brake lagi- bedal cempedak goreng + Karipap

Lepas tu mata jadik kuyu semacam je..Kelas lak dalam Lab IT yg dingin dan nyaman dengan kerusi empok yg..cukup mengancam utk ZZZzzzzz........

3 comments:

alladiin said...

tahun ni, baru sehari aku gi kursus.. mcm tahun2 lepas gak.. last minute baru pulun..

Mama Shahmi said...

bestnye kursus joomla..teringin nak guna joomla tp cam complicated. byk kali cuba masih tak faham2..

pkksabah said...

Mama Shahmi: Tak complicated mana sangat. La ni Joomla dah preeloded dalam web hosting yg boleh dibeli di http://www.exabytes.com.my/webhosting/personal/windowsebizplus/

Pre-installed Web Tools and CMS.

Alladin:Ko tak pe..IT boleh Mgt boleh..kpkkbadr