Monday, January 23, 2012

Nasib baik aku bukan org ternama






Nasib baek le teman ni bukan org tername... kalau teman buat galeri.. ade ke gamoknye orang yg sanggup keluor duit deme tengok barang-barang yg teman pamer...ce mengkome cite... Make teman pamerkan kat sini.. tak usoh sekupang pun mengkome bayor..(kecuali bil internet mengkome leee..)










Hobi teman dulu mengumpul setem. Mana ada dah bebudak sekarng ngan hobi ni... Hobi budak skrg main game dalam Ipad. So ari tu teman menyelongkor lemari, mengaborkan kat anak-nak teman tentang hobi mengumpul setem. Ade paedahnye wehhh...






Haaa.. koorg tengok la koleksi setem teman sebahagian aje teman siorkan..agak2 gamoknya berape ribu kalau teman juei ni... Ate rupenye banyak beno..rete bende teman yang org tue teman simpan..tak di terebannye keluor..menyemok rumoh ajenye ye... Teman kumpui semenjak derjah 4 nye.. kami adik beradik ngumpulkannye.. Ate abang teman kate die tak de setem yang die beli.. semuanye die dapat dan tukor... Mandang teman percaye..Ate sekarang ni paling teman rase bernileinye..setem Sultan Kedah waktu jadi agong dulu... yg gambor setem kuning tu... ehhh.. berege rasenye kalau di juei... Itulah hobi teman mengaborkan kat anak-anak teman.. Kalo setakat Farm Village kat FB tu..takde mende regenyee...Lepas ngabih teman bercerite..deme pun balik sambung main Angry Bird...Hmmm...




















3 comments:

Taher Kasa said...

saya tabik hormat la kat Encik Rashdan part hobi ni, saya dulu kecik-kecik ada juga cuba nak kumpul, tapi tak menjadi.

zati qibtiah said...

mai la juai yg setem Sultan Kedah kat teman,valuable tu hehehe

pkksabah said...

1000 hinggit? ada mau?